Index Vakbarát Hírportál

Eto'o a teljes védelemből hülyét csinált

2012. augusztus 31., péntek 10:48

Idegenben ütötte ki az Anzsi az Alkmaart, melynek védői csődöt mondtak. A kameruni csatár négy Alkmaar-játékost hagyott állva góljánál.

Samuel Eto'o bemutatót tartott a holland védőknek, akik hálás közönségnek bizonyultak. Az Anzsi könnyedén jutott az Európa Liga csoportkörébe.

A csütörtök esti Európa Liga playoff-meccsen az Anzsi Mahacskala idegenben nyert öt góllal a holland AZ Alkmaar ellen. A meccs legemlékezetesebb megmozdulását Samuel Eto'o hozta össze az első félidő hosszabbításában.

Az orosz csapat már egy góllal vezetett, amikor a kameruni csatár a tizenhatos előtt kapta a labdát, egy védőt kapásból földre ültetett, majd három Alkmaar-játékos között szlalomozott be az ötös sarkáig, ahonnan a hosszú sarokba lőtt.

Az utolsó negyedórában még hármat vágott az Anzsi. Traoré, Carcela, Lakhijalov is gólt szerzett, a holland csapat védői ezekben a gólokban is segédkeztek.

Összesen 6-0-s összesítéssel jutott be az EL-csoportkörbe az orosz klub, a Videotonnal együtt a negyedik kalapból várják a mai sorsolást.

Rovatok