Index Vakbarát Hírportál

Jakabos Zsuzsanna a legszebb olimpikon

2012. július 31., kedd 19:20 | aznap frissítve

Az amerikai COED magazin szerkesztői teljesen rákattantak a 185 centi magas, huszonhárom éves pécsi úszónőre. Nem kevesebbet állítanak, minthogy Jakabos minden idők legdögösebb olimpiai sportolója.

Jakabos Zuzsannát nevezte minden idők legszebb olimpiai sportolójának az amerikai COED magazin, és mindehhez egy óriási, zömmel Jakabos Facebook-oldaláról kölcsönzött galériát is mellékelt. „Érhetetlen és szégyenletes, hogy hogyan kerülhette el figyelmünket ez a magyar úszónő, hiszen biztos vagyok benne, hogy ő a legszebb sportoló, aki valaha is indult olimpián" – olvasható a portálon.

A huszonhárom éves, 185 centi magas Jakabos, aki fiatal kora ellenére már a harmadik olimpiáján vesz részt, nem először kapott elismerést a szépségéért: többek közt a 2010-es Év Sportolója-szavazáson is őt választották meg a legszebb magyar sportolónőnek. A korábban kétszer is Európa-bajnokságot nyert Jakabos Zsuzsanna a 400 méteres női vegyesen ugyan kiesett, a 200 pillangón viszont sikeresen kvalifikálta magát az elődöntőbe.

Rovatok