Index Vakbarát Hírportál

36 üveg Jägert vett futballistája kártyájával

2013. április 17., szerda 17:39

Josip Gašpar, a Dinamo Zagreb egykori sztárja le sem tagadhatja, hogy alkoholista. Nemrég nagybevásárlást tartott, 36 üveg Jägermeistert vett, de arra ügyelt, hogy ne a családi kasszát apassza. Az öltözőből lopta el egy játékos hitelkártyáját.

A fénykorát a 80-as, 90-es években élő Gašpar a Zagreb Prečko edzője volt, de nemrég megváltak tőle. Akkor nem indokolták a kirúgását, de most kiderült, március 30-án finoman szólva is megtévedt a 40 éves szakember. Gašpar a Šparta Elektrával közösen használt öltözőből elcsente az egyik futballista hitelkártyáját, amit azonnal fel is használt. Egy bevásárlóközpontban 36 üveg Jägermeistert vásárolt, amiért 3956 kunát (153 ezer forint) fizetett.

Gašpar egyszerűen nem tudott leállni, újra vásárolni próbált, de az 5996 kunás (232 ezer forint) tétel már a bankkártyát is kiakasztotta, nem volt rajta ennyi kredit. Ez sem szegte kedvét az exfutballistának, a következő boltban már mértéktartóbb volt, csak 485 kunát költött. Balszerencséjére azonban itt rögzítették a kamerák, és a felvételek alapján azonosította őt a rendőrség.

Az ügyészség lopással, számítógépes csalással és hamisítással vádolja Gašpart, aki alighanem jobban járt volna, ha az első vásárlás után nekiül a jégereknek.

Rovatok