Index Vakbarát Hírportál

Ez történt a sporthétvégén

2014. május 5., hétfő 09:42

Megnyerte a női kézilabda Bajnokok Ligáját a Győri Audi ETO KC Budapesten, a Papp László Budapest Sportarénában. A győriek a döntőben a podgoricai Buducsnosztot győzték le 27-21-re.

Babos Tímea nyerte a 75 ezer dolláros összedíjazású japán gifui tenisztornát. A döntőben Jekatyerina Bicskovát győzte le.

Floyd Mayweather pontozással legyőzte az argentin Marcos Maidanát, Las Vegas-ban, az amerikai a Boksz Világtanács (WBC) és a Boksz Világszövetség (WBA) szupervilágbajnoka lett. Ez volt a 46. győzelme.

Egyetlen spanyol csapat sem tudott ellépni a többitől a spanyol bajnokságban az első három helyezett közül, vereséget szenvedett az Ateltico Madrid (Levante - 2-0), döntetlenezett a Barcelona (- Getafe 2-2), csakúgy mint a Real Madrid (- Valencia 2-2).  

A Roma 4-1-es vereségével eldőlt az olasz bajnokság, amelyet a Juventus nyert meg, egymást követő harmadik bajnoki győzelme ez.

Michelisz Norbert a Hungaroringen versenyzett, törött lengőkar miatt nem tudott jó eredményt elérni a túraautó-vb időmérőjén. Így is 6. lett az első, 10. a második futamon. Az első versenyen a rali-vb korábbi többszörös bajnokát, Sebastien Loeböt is megelőzte.

Eldőlt az NBA történelmi fordulójában a négy továbbjutó sorsa a rájátszásban.

Rovatok