Index Vakbarát Hírportál

Így lesz pankráció a NASCAR-ból

2014. október 12., vasárnap 10:42

Matt Kenseth nehezen tette túl magát azon, hogy Brad Keselowski a futam leintése után még jól belement hátulról a boxban, ezért úgy gondolta, hogy ököllel rendezi le a dolgokat a szerelőkamionok között a NASCAR szombati, Bank of America 500 versenyén Charlotte-ban.

„Már levettem a HANS-ot, kikötöttem a biztonsági övet, erre belém jön. Már vége a versenynek, épp a boxba hajtottam. Ha meg akar valamit beszélni férfiként, akkor jöjjön, de hogy a boxban direkt nekem hajtson, miközben mindenfelé emberek mászkálnak, az megbocsáthatatlan” – mondta Kenseth, majd hozzátette, hogy egy bajnoknak ennél okosabbnak kellene lennie.

Keselowski másokkal is összeakadt a versenyen, köztük pont Kenseth csapattársával, Denny Hamlinnel, aki az utolsó körökben folytatott nagy csatájuk után megszívatta, erre válaszul a boxban meg akarta pörgetni Hamlint, de elvétette, belement hátulról Tony Stewartba és eltalálta Kenseth kocsiját. Stewart cserébe direkt beletolatott, hogy jelezze, nem oké ez a viselkedés.

Miután mindenki kiszállt a kocsijából, Hamlint úgy kellett lefognia a pályabíróknak, hogy ne rontson Keselowskinak, de úgy látszik, Kensethre már nem maradt ember.

A NASCAR az eset után elbeszélgetett Keselowskival, de csak később döntenek arról, hogy kap-e bárki valamilyen büntetést. A futamot végül Kevin Harvick nyerte.

Rovatok