Index Vakbarát Hírportál

Mi lesz Nagy László nélkül a Veszprémmel?

2014. október 18., szombat 12:04

Celje – MKB-MVM Veszprém, kézilabda Bajnokok Ligája, 20.30

H: 5,2 D: 10,5 V: 1,2

Tavaly majdnem hibátlanul nyerte meg BL-csoportját a Veszprém, Szlovéniában öt góllal nyert, aki hisz a történelem ismétlődésében, és arra tesz, hogy 1-5 góllal nyer Carlos Ortega csapata, 2,25-szörös pénzt nyerhet. Tavaly előtt is öt gól volt a különbség a két csapat között (19-24).

Nem árt vigyázni a hazaiakkal, mert kellemetlenül gyorsak, jól cseleznek, és ha ki tudják mozgatni a stabil védekezést a hatosról, akkor sok gólt lőhetnek. A Celje a macedón Vardartól csak egy góllal kapott ki két hete, ez az eredmény sem azt vetíti előre, hogy egyszerű feladat nyerni.

Nagy László biztosan nem játszik, vele a védekezés stabilitását veszíti el. A másik balkezes átlövő, Zeitz játéka is bizonytalan.

„Ügyes és nagyon gyors srácok kerültek a csapatba, ezért mondtam azt a mostani csapattársaimnak, hogy nem szabad belemennünk a rohanásba és a futóversenybe. Arra is felhívtam a figyelmet, hogy több lesz az egyéni kezdeményezés és improvizáció az átlagosnál, tehát erre is fel kell készülnünk a védekezésnél” - mondta korábbi csapatáról a Veszprémbe igazoló Gasper Marguc.

Ha összejön a Veszprém taktikája és nem lesz rohanás, és nem lesz több, mint 54 gól, azzal 2,55-szörös a nyeremény. Ha nagy rohanás lesz, és 60 gól, vagyis percenként egy, akkor is ugyanennyi a szorzó.

Rovatok