Index Vakbarát Hírportál

Ma minden madridi boldog lesz

2014. október 22., szerda 15:28

A szerdai BL-fordulóra ajánljuk

Atlético Madrid-Malmö FF

H - 1,18, D - 6,50, V - 12,00

Hendikepp, 0-1 - H: 1,40, D: 4,20, V: 4,70

Galatasaray-Dortmund

Döntetlen vagy Dortmund 1,19, V - 1,80

Liverpool-Real Madrid

Több, mint 2,5 gól: 1,50

Nagyon fontos meccsek jönnek szerda este a Bajnokok Ligája csoportkörének A csoportjában, mind a négy csapat 3-3 ponttal áll. A napi tuti lehet az Atlético Madrid–Malmö meccs mögé húzott hazai. Bár a spanyol bajnok az első körben elbukott Pireuszban, a másodikban már otthon verte a Juventust, ahol most a svéd bajnokot fogadja.

A Vicente Calderónban jó ideje verhetetlen a csapat, olyannyira, az utolsó 15 hazai meccséből mindössze három döntetlen csúfítja a majdnem tökéletes mérleget. A Malmönek – bár az Olimpiakoszt verte – az idei, lett Ventspils ellen elért 1-0 után három, elég sima vereség következett. Most is sima lehet, a 0-1-es hendikepp sem vállalhatatlan. A svédek mellett szólhat azonban az a tény, hogy számukra a svéd bajnokság már eldőlt, két fordulóval a vége előtt már bajnokok, kilenc ponttal előzik az IFK Göteborgot.

Borzasztó gyengén megy a bajnokságban a Borussia Dortmundnak, utolsó három német bajnokiját rendre egy góllal elbukta. Ugyanakkor a BL-ben az Arsenalt és az Anderlechtet is magabiztosan intézte el. A dortmundi alapemberek közül Ilkay Gundogan, Marco Reus és Hemrih Mhitarjan is felépült, mindhárman játszottak és az alapemberek közül már csak Nuri Sahinra nem számíthat Jürgen Klopp edző.

Bár a Galatasaray erős otthon, április 19-e óta hét meccsből egyszer sem kapott ki, ezek sorában három döntetlen is szerepel. A Dortmund jó eséllyel pályázik az egyik pont megszerzésére, hiszen ezzel marad a török és a német csapat közt az öt pontot, magabiztos különbség. Mivel a csoport másik meccsén az Arsenal győzelmi esélyekkel utazik az Anderlecht otthonába, nem lenne meglepő, ha Kloppék egy ponttal már nagyon elégedettek lennének, érzésünk szerint nem kapnak ki Isztambulban.

A nap rangadója egyértelműen a Liverpool–Real Madrid-meccs lesz. A legnagyobb kérdés, hogy és ki fogja megállítani Cristiano Ronaldót az Anfield Roadon. A portugál az utolsó 10 tétmeccsén 17 gólt szerzett, ez 1,7-es átlag. Még ennél is jobb oddszot ér, ha Ronaldo eredményes lesz, szerintünk folytatja a gólgyártást, ami azt is jelentené, hogy a Bajnokok Ligájában elérné a 70. gólját. A gólszámokra érdemes tenni, mi a több, mint 2,5-ben biztosak vagyunk.

Rovatok