Index Vakbarát Hírportál

Fogynak a Bundesliga veretlenjei

2014. október 26., vasárnap 11:24

Wolfsburg-Mainz

H: 1,65

Tottenham-Newcastle

H: 1,78

Milan-Fiorentina

H: 2,10

Már csak négy csapat veretlen a Bundesligában, és abból kettő minden bizonnyal elveszíti veretlenségét. Nehéz elképzelni, hogy az amúgy ebben a szezonban kiválóan teljesítő Mönchengladbach a Bayern sorozatát megszakítaná. Bár idegenben lép pályára a Bayern, a legrosszabb esetben is legalább egy pontot szerez.

Viszont arra tenni is merünk, hogy a Mainz nyolc meccs után ki fog kapni, a Wolfsburg lesz a nyerő a délutáni meccsen.

A Wolfsburg kiválóan teljesít hazai meccsein előtt, csak az első ilyenen, még augusztusban, az Eintracht ellen veszített pontokat. A Mainz pedig, amely az ötödik helyen áll, idegenben még nem kapott ki, három döntetlenje mellett nyert a Hertha vendégeként. A háromgólos Jonas Hofmann, és a dél-koreai Pak Dzsu Ho hiányozni fog a vendégeknél. A Wolfsburgban a Perisic, de Bruyne, Caliguri középpályás sor támogatja Ivica Olic támadójátékát. Nem lesz nagy különbség a két csapat között, de eggyel fog nyerni a hazai.

Sem a Tottenham, sem a Newcastle nincs nagy formában. A Tottenham a 10., ellenfele a 18., jelenleg kieső helyen áll az angol bajnokságban. A Newcastle a Leicester legyőzésével szerezte meg első győzelmét. A Spurs messze elmarad eddig a várakozástól, és a formába lendülést jól szolgálta a csütörtöki, Európa Ligában elért 5-1-s győzelem. Santon, Siem de Jong és Adam Campbell is sérült a vendégeknél, míg a Tottenham a piroslapos Faziót egészen biztosan kénytelen nélkülözni. A Tottenham amúgy amikor nyeri hazai bajnokiját, gólt sem kap, a Newcastle nyolc meccsen rúgott nyolc gólja azt sejteti, most sem lesz ez másképp, kapott gól nélkül és győztesen hozza le hazai meccsét a Spurs.

Bár a Milant lassan összerakja Filippo Inzaghi mester, a hátvédsorral még akad munka bőven. Nagyon jó oddszért most azonban mégis a hazai mellett teszünk, mert a vendég Fiorentinának legalább annyira pocsék a támadójátéka. A hét meccsen lőtt öt gól önmagáért beszél, a Milan háromszor annyit rúgott, igaz, kétszer annyit is kapott, mint a Fiorentina. Fernando Torres kezdő lehet, mellett Honda Kejszuke és Stephan El Shaarawy támadhat. A két csapat formáját tekintve a hazai egy góllal jobb, és ha sikerül legfeljebb egy gólon tartania ellenfelét, a győzelem is meglesz.  

Rovatok