Index Vakbarát Hírportál

Őrült változás előtt áll a birkózás

2015. január 16., péntek 19:43

Megint kikapott a Fehérvár A fehérvári hokicsapat otthonában nyert 4-2-re a Graz az EBEL-ben. A magyarok a hetedik helyen állnak, ami nem ér automatikus rájátszást. Az alapszakaszból öt forduló van hátra.

Iksz a nyitómeccsen A spanyol futballbajnokság meglepetéscsapata, az Eibar folytatja remek szereplését: most Córdobában csípett el egy pontot az újonc, pedig a hazaiak már az első percben vezettek.

Menesztették a Granada vezetőedzőjét Búcsút mondott a csapatnak a májusban kinevezett Joaquin Caparros vezetőedző. Nem véletlen, a csapat utolsó a bajnokságban és a kupából is kiesett. az 59 éves Caparros korábban négy évig volt az Athletic Bilbao vezetőedzője. Ideiglenesen Joseba Aguado utánpótlásedző irányítja a felnőtt csapatot. A Granada hétvégén a címvédő Atlético Madriddal találkozik a Primera Divisiónban. (MTI)

Birkózás A Nemzetközi Birkózó Szövetség (UWW) pénteken jelentette be, hogy a küzdőtér az 1972-es müncheni olimpia óta megszokott citromsárga, piros színek helyett sötétkék és narancs színű lesz, a bírók rövidujjúban dolgozhatnak majd, a birkózók hagyományosan kék és piros mezeit pedig több színűre változtatják. A ruhák végeleges külleméről később határoz majd a szervezet. Mindez része a szövetség azon tervének, hogy megváltoztassa a birkózás megjelenését, s a fiatalok körében is népszerűbbé tegye. (MTI)

Nyugi, Blatter, Nyugi Putyin igyekezett megnyugtatni a FIFA elnökét, aki kicsit aggódik a 2018-as oroszországi vébé előkészületei miatt azután, hogy a rubel értéke felére csökkent tavaly az olajárak zuhanása és a nemzetközi szankciók miatt. Szerencsére nincs baj, és itt most szó szerint idézzük az MTI tudósítását, hogy még sokszor lehessen hivatkozni rá, amikor majd jönnek a hírek a késve elkészülő stadionokról: "Blatter arról számolt be, hogy oroszországi látogatása alkalmával Vlagyimir Putyin személyesen biztosította arról, hogy nincs változás az előkészületeket illetően, és Oroszország a terveknek megfelelően halad a munkálatokkal." (MTI)

Menetel a Kecskemét A férfi röplabda NB I-ben a címvédő Kecskemét nyert a Dunaújváros otthonában.

Ki lehet kapni 3-0-ról? Hogyne, még jégkorongban is. Dunaújvárosban járt így a Ferencváros, a vége 5-4 a Dab.Docler javára. A MOL Liga másik meccsén Érsekúváron szétlövés után nyert a Miskolc, így vezeti is a tabellát 79 ponttal a 77 pontos Dunaújváros és a 67 pontos Érsekújvár előtt.

Nem kell félni az Uralocskától Pedig őket tartották a franciaországi női vízilabda Euroliga-selejtező egyik legerősebb csapatának. De jött az UVSE-Centrál és 20-14-re legyőzte az oroszokat. Az újpestieknek még három meccsük van.

Szegény, szegény Kreuzlingen Szintén női póló, szintén Euroliga-selejtező. A Szentes 38-0-ra verte a svájci Kreuzlingent.

Rovatok