Index Vakbarát Hírportál

Magyar Idők: A Fradi bajnoki címe Kubatovnak köszönhető. És mennyire igazuk van!

2016. április 5., kedd 10:55

A szurkolók ma ugyan a német vezetőedzőt, Thomas Dollt, a gólkirályjelölt Böde Dánielt, a már említett Gera Zoltánt éltetik, ám ha egyetlen embert kell megnevezni, akkor nem is lehet vitás, hogy a siker mindenekelőtt a 2011-ben megválasztott elnök, Kubatov Gábor érdeme

– írja a Magyar Idők a Ferencváros 29. bajnoki címével kapcsolatban.

Ezt a mondatot olvasva biztosan sok FTC-drukkernek kinyílik a bicska a zsebében, de alaposan átgondolva el kell ismerni, hogy a szerzőnek 100 százalékban igaza van.

Mióta a Fidesz pártigazgatója átvette a Ferencvárost, nemcsak a klub anyagi háttere erősödött meg, hanem egészen új értelmet nyert a „Nemzet Csapata” kifejezés is. A 2010-es kormányváltás óta ugyanis:

#fradi #bajnokcsapat #hajra

Rogán-Gaal Cecilia (@rogancecilia) által közzétett fénykép,

Az állami pénzekből és azzal szimbiózisban működő Magyar Idők tehát egy fikarcnyit sem téved az állami pénzekből és Fidesz-pártagokkal működő Ferencváros sikerét illetően. Talán még kicsit túl szerény is, hiszen itt lenne az ideje kimondani:

A Fradi 29. bajnoki címe nemcsak Kubatov Gábor érdeme, hanem az egész nemzeté is!

A cikket szerző Novák Miklós pedig megnyugodhat, mert a Zöld és Fehér magazin szerkesztőjeként ez után az írás után egészen biztosan nem kell féltenie az állását Kubatov Gábortól.

Rovatok