Index Vakbarát Hírportál

Az Index segít, hogy ne maradjon le a hajnali aranyesőről!

2016. augusztus 9., kedd 20:21 | aznap frissítve

Ha kezdő parafenomén lennék, hát most azt mondanám, hogy nézze mereven az alábbi képet, és közben gondoljon arra, hogy mit is csinál ma hajnali három és negyed négy között. Megvan? Most próbálja meg kitárni az elméjét, és engedje, hogy kiolvassam a választ!

Most már látom is, ahogy koponyájából, mint forró húsleves gőze kipárolognak az aranylóan csillogó gondolatok.

Ön aludt ma hajnali  három és negyed négy között.

Sőt, ha kezdő parafenomén lennék, most azt mondanám, hogy látom a jövőt is, és Ön bizony aludni fog szerda hajnalban három és negyed négy között is. Na jó, az éjszakai portások, a Sziget before partiján házi pálinkával és akciós szeletpizzával melegítők, meg az inszomniások felröhögnek, hogy kókler vagyok, de a többieknek azért ott marad az a bizsergő érzés. Beleláttam a fejükbe!

Pedig ma hajnalban tényleg aranylóan fénylenek majd a csillagok, és egy nemzet szíve dobban majd egyszerre. Hosszú Katinka a kedvenc számában indul! Cseh és Kenderesi a világ legjobbjai ellen száll a medencébe! Jön, és remélhetőleg győz a veterán párbajtőröző!

Maga meg eközben képes lenne csak úgy az oldalára fordulva tovább aludni?

Hát nem! Ön is részese lehet a legszebb pillanatoknak, elég ha bekapcsolja az Index applikációjában a push funckiót, amit előzékenyen úgy állítottunk be, hogy amúgy ne zavarja az álmát holmi katonai puccsokkal, földrengésekkel vagy tőzsdeösszeomlásokkal. Ha még nincs Index appja, akkor Androidra itt, Iphone-ra meg itt töltheti le, majd a menüben keresse meg a beállításokat, majd az értesítések pont alatt állítsa át az értesítések engedélyezésének kezdeti időpontját a kispolgárian szokványos reggel 7-ről hajnali 1-re. Ha ez most így túl kusza lenne, akkor csak kattintson az alábbi galériára, ahol lépésről lépésre ott van minden.

Ennyi az egész, és már nyugodtan aludhat: ha újabb magyar nyer aranyat Rióban, mi szólunk, éppen olyan diszkréten vagy tolakodóan, ahogy azt Ön telefonja hangerőszabályozó gombjaival beállítja. És ha Ön felkelt, már csak a szomszédokat kell felébresztenie egy jó hangos "Ezt nem hiszem el, ráadásul újabb világrekorddal basszameg" - kiáltással.

Rovatok