Index Vakbarát Hírportál

Aki élt és mozgott, beszállt a tömegbunyóba

2017. május 30., kedd 10:15

Hétfőn ünnepnap volt az Egyesült Államokban, az emlékezet napján a fegyveres testületek szolgálat közben életét vesztett tagjaira emlékeznek, általában két fő program kísértében: óriási kerti grillezések és baseballmeccsek mellett.

San Franciscóban a Nationals és a Giants meccsének végén viszont elfogyott az ünnepi hangulat, amikor a Gaints-dobójátékos Hunter Strickland egy 158 km/h-s dobással csípőn találta a liga két legjobb játékosának egyikét, Bryce Harpert (a másik übersztár Mike Trout egyébként).

Harpernek több se kellett, azonnal megindult Strickland felé, előbb megpróbálta megdobni a sisakjával – méterekkel tévesztett célt –, majd ököllel támadt ellenfelére. Ahogy az lenni szokott, a bunyóba mindkét csapat összes tagja, beleértve a cseréket is, beszállt, megindult a nagy tömeges lökdösődés, aminek végén Harpert és Stricklandet is kiállították.

A minibunyót viszont Harper nyerte, ő legalább egy öklöst be tudott vinni ellenfelének. Harper és Strickland utoljára három éve találkozott a pályán, akkor is Harper nyerte kettejük csatáját, igaz, tisztább körülmények között, hiszen két elég hosszú hazafutást ütött Strickland dobásaiból.

Rovatok