Index Vakbarát Hírportál

Bemutatta az év mentését, majd gólt szerzett a spanyol védő

2019. február 2., szombat 09:37

A sereghajtó Huesca házigazdaként 4-0-ra legyőzte a Real Valladolid csapatát a spanyol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának péntek esti nyitómeccsén. A győzelemben hatalmas szerepe volt Jorge Pulidónak, aki gyakorlatilag két gólt is összehozott a csapatának.

A Huesca a forduló előtt mindössze két meccset nyert a bajnokságban, 6 pontos hátránya volt a 19. Villarreallal szemben. Egyértelműen a 13. helyen álló Real Valladolid volt a meccs esélyese, de közel sem úgy alakult a mérkőzés, ahogy azt várni lehetett.

A hazai csapat már a 19. percben előnyhöz jutott. Pulido mutatott be egy elképesztően látványos mentést, az indítása is jó volt, amit Cucho rögtön továbbított a szemfüles Enric irányába, aki tökéletesen fejezte be az akciót. 

 

Az első félidő után csak 1-0-ra vezetett a hazai csapat, a Valladolid azonban nem tudott felpörögni a második játékrészre. Az 50. percben már 2-0-ra növelte előnyét a Huesca, Pulido ezúttal saját maga szerezte a gólt egy fejes után. Három perccel később Gomes is betalált, a 77. percben pedig Avila állította be a 4-0-s végeredményt.

ÖF

Rovatok