Index Vakbarát Hírportál

Dühből rúgta fejbe labdával a nézőt az 1. sorban Némethék meccsén

2019. április 15., hétfő 17:57

Súlyos sportszerűtlenség miatt kellett a kiállítani a New York Red Bulls hisztirohamot kapó futballistáját a Kansas City elleni bajnoki 92. percében. A New York játékosa, Alejandro Kaku Romero a hétfő hajnali mérkőzés utolsó pillanataiban, 2-2-es állásnál annyira felhúzta magát egy rossz indításon, hogy az oldalvonalon guruló labdát dühből a közönség közé rúgta.

Tettét súlyosbította, hogy a nagy erejű lövés rögvest az első sorból áldozatot szedett, ráadásul a balszerencsés sértettet pont arcon találta a labda.

Romerót az eset után azonnal megrohanták a kansasi játékosok, a legvehemensebben Németh Krisztián próbált meg elégtételt venni rajta a hazai szurkolót ért sérelemért.

A magyar válogatott támadóját végül a csapattársainak kellett elrángatniuk a tettes közeléből, így Németh megúszta sárgával az önbíráskodást, ellentétben természetesen Kaku Romeróval, akinek a bíró azonnal felmutatta a pirosat, ezen felül pedig hosszú eltiltásra számíthat a ligától.

A szabálytalanság utáni reakciók, illetve Németh figyelmeztetése ezen a videón látható:

A mérkőzés végeredménye 2-2 lett, Németh kezdőként végig pályán volt a Kansasban, Sallói Dánielt a 83. percben cserélték be, Baráth Botond ezúttal nem kapott játéklehetőséget.

Rovatok