Index Vakbarát Hírportál

Rossz városba ment a sznúkervilágbajnok, kihagyja a World Opent

2019. október 5., szombat 23:16 | négy éve frissítve

Lemaradt a World Open selejtezőjéről az ausztrál sznúkerrvilágbajnok, Neil Robertson, aki rettentő banális hiba miatt kénytelen kihagyni a tornát: ugyan az angliai Barnsley-ba ment, ahol a versenyek zajlanak, de a yorkshire-i város helyett a gloucestershire-i rossz Barnsley-ban kötött ki.

Mire rájött, hogy hibázott a GPS-koordinátákkal, már késő volt, és nem ért volna oda időben a selejtezőjére, így telefonon lemondta a mérkőzést, amit Ian Burns játék nélkül nyert meg, és jutott be a 64 közé. (A két város között 243 km van közúton.)

Robertson a Twitteren azzal megosztotta csalódottságát, hogy reményei szerint idén azért lesz alkalma végre lejátszani egy meccset. Ezzel a sorozatos szerencsétlenségére utalt – a Riga Mastersre több társával együtt azért nem jutott el, mert törölték a Londonból Rigába induló repülőjáratot, a Shanghai Mastersen részben dákóbőrhiba miatt kapott ki az elődöntőben, a China Championshipen pedig betegség miatt kellett feladnia egy mérkőzést.

A 2010-es világbajnok kisebb hullámvölgy után nyerte vissza formáját a 2018–19-es szezon második felére, idén viszont még nem tudta igazán megmutatni magát a fenti okok miatt.

via Hosszabbítás

Rovatok