Index Vakbarát Hírportál

Ricciardo behajtja a Renault főnökén a sörözés közben köttetett tetoválos fogadást

2020. október 12., hétfő 21:41

Cyril Abiteboul pár sör után fogott kezet az ausztrál pilótáva. Pechjére Ricciardo vasárnap harmadikként végzett az Eifel Nagydíjon és emlékszik a fogadásra.

A francia csapat 2016-os visszatérése óta, a nürburgi volt az első futam , amikor a Renault dobgós helyezést ünnepelhetett. Daniel Ricciardo a pezsgőzés után azt nyilatkozta, hogy befogja hajtani Abiteboul ígéretét.

Ricciardo az év elején kötött fogadást Abiteboullal, hogy ha dobogós lesz, a francia az tetováltatja magára, amit pilótája kér. A verseny után mindketten megerősítették, hogy el fog készülni a tetkó, miközben a Red Bullnál jót szórakoztak mindezen – számolt be róla GPhírek.

Most gondolkoznunk kell egy kicsit. Szerintem hozzám lesz köze, de lesz benne egy kis németes vonás is, mivel itt értük el a dobogót, úgyhogy egy kis gesztusként lesz benne valami tradicionális német

– árulta el az ausztrál versenyző.

 Abiteboul nagy sóhajokkal nyilatkozott, amikor a tetkóról kérdezték, azt mondta bevállalja, közben azt is megosztotta hogyan köttettet a fogadás.

Pár sör után azt mondtam, hogy ha dobogóra áll, én is csináltatok egyet. Szavatartó ember vagyok, úgyhogy megteszem. Daniel döntheti el, mit ábrázoljon a tetoválás, és én határozok arról, hogy hova kerüljön és mekkora legyen.

– mesélte. És talán nem is a tetoválás okoz neki fejfájást, hanem, hogy az ausztrál az év végén elhagyja a Renault-t és a Mercedes motorra váltó McLaren pilótája lesz. Ricciardo helyére a kétszeres világbajnok Alonso érkezik. 

Rovatok