Index Vakbarát Hírportál

A lengyelek ellen debütál a magyar férfi jégkorong-válogatott új szövetségi kapitánya

2020. október 26., hétfő 21:07 | három éve frissítve

Két felkészülési mérkőzést játszik a lengyelekkel a férfi jégkorong-válogatott - adta hírül a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) .

Ahogy arról a hazai hokisok szövetsége tájékoztat, hosszú szünet, kilenc hónap után lép újra jégre a magyar válogatott, amely a Tippmix Nemzetek Tornája keretében kétszer találkozik a lengyel csapattal. Az első összecsapás november 5-én, csütörtökön este 8 órától rendezik, majd a második mérkőzés két nappal később, szombaton 14 óra 10 perctől tartják Budapesten, a Tüskecsarnokban.

A mérkőzések érdekessége, hogy ezeken a találkozókon ül először a válogatott kispadján az új szövetségi kapitány, a kanadai Sean Simpson. A szakember néhány napon belülre ígért kerethirdetést.

Az MJSZ tájékoztat a Tüskecsarnokban lévő egészségügyi intézkedésekről: mindössze a férőhelyek felére értékesítenek jegyeket a járvány miatt, illetve a nézőknek kötelező lesz a maszk viselése. Szintén a biztonság miatt a két mérkőzésre a jegyek kizárólag online vásárolhatók meg az Eventim hálózatában, a jegyértékesítés pedig kedden este indul. 

Rovatok