Index Vakbarát Hírportál

Betörtek a saját stadionjukba, szexorgiával gyászolták a pocsék bajnoki szereplést

2021. augusztus 13., péntek 19:49

Szexuális zaklatás miatt vizsgálatot indított a rendőrség, miután a norvég első osztályú futballbajnokság utolsó helyén szerénykedő SK Brann Bergen futballistái betörtek bulizni a saját  klubjuk stadionjába – írja az NRK norvég közszolgálati adó.

A hírt elsőként szerdán a Bergens Tidende repítette fel. E szerint a klub 12 játékosa a hétfői, Fyllingsdalen ellen 3–1-re megnyert felkészülési mérkőzés után elment vacsorázni Bergen belvárosába, majd már részegen visszatért a stadionhoz, ahova a klub engedélye nélkül beléptek, és éjszakába nyúlóan ittak és buliztak tovább.

Nőket is vittek magukkal, Vibeke Johannesen, a klub vezérigazgatója szerint összesen hetet.  

A stadion gyepén és az öltözőkben is ment a szex, és bár telefon ugyan nem volt a játékosoknál, de nem jutott eszükbe a stadion biztonsági berendezése, márpedig a kamerák sok mindent felvettek.

A vezérigazgató mélységesen csalódott a történtek után, és keményen fellép a játékosokkal szemben.

Bár a rendőrségre nem érkezett feljelentés, a kapott információ alapján vizsgálatot indítanak, hogy történt-e szexuális bűncselekmény.

Gunnar Flöystad ügyész szerint egy gyanúsított és egy sértett van, ám a vizsgálat még korai szakaszban van, így egyelőre nem áll rendelkezésre elegendő információ, ahogy a klub sem kommentálja még a történteket, ám azt jelezték, hogy mindenben együttműködnek a rendőrséggel.

Rovatok