Index Vakbarát Hírportál

Kubatov Gábor: Tíz éve vágyom arra, hogy így nézzünk ki

2021. augusztus 27., péntek 14:44

Pénteken bemutatta új Retro Jeans-kollekcióját a Ferencváros a Groupama Arénában. A sajtótájékoztatón Kubatov Gábor elnök az Európa-liga-sorsolásról is elmondta a véleményét.

Az exkluzív sajtóesemény percekkel azután kezdődött, hogy kisorsolták az Európa-liga csoportkörének beosztását, amelyet Dibusz Dénes a csapattársaival együtt izgult végig. A zöld-fehérek a Bayer Leverkusennel, a Celtickel és a Real Betisszel kerültek egy kvartettbe.

Az eseményen a Fradi férfi labdarúgócsapatának nyolc játékosa és Peter Stöger vezetőedző mutatta be az együttes legújabb formaruháit.

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke elmondta, egy évtizede vágyik arra, hogy úgy nézzen ki a klub, ahogy ma.

Ha bajnok vagy, akkor te vagy a legjobb. Bajnoknak lenni felelősség is. Azok a bajnokok, akik itt állnak, tavaly legyőzték Magyarország minden csapatát. Azonban nem elég, ha az ellenfeleidet legyőzöd, le kell győznöd önmagadat is. A futballban fontos, hogy legyen egy jó edződ, hogy szép legyen a stadionod, hogy legyenek nézőid. És ebbe beletartozik egy brand is

– mondta.

Tíz évvel ezelőtt egy másik stadion állt itt. A mi shopunk egy buszgarázsban volt kialakítva. Napi két-három vevőnk volt. Most van olyan nap, hogy tízmillió forint feletti forgalmat csinálunk, és a kereskedelmi osztályunk hétszázmilliós forgalmat könyvel el egy évben. Tíz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy ma így nézzünk ki

– fogalmazott Kubatov, aki megköszönte kollégáinak és a Retro Jeansnek, hogy tető alá hozták a megállapodást.

A sportvezető az El-sorsolásról is ejtett néhány szót.

„Férfias” – kommentálta röviden.

A Celticet nem olyan régen legyőztük, erre készülünk most is. De itt, a Fradinál lehet bárki az ellenfeled, nekünk mindig azt a pontot kell keresnünk, ami az ellenfelünk leggyengébbje, és mindent meg kell tennünk a siker érdekében. Erre készülünk most is. Győzni szeretnénk.

Fekete Imre, a Retro Jeans művészeti igazgatója úgy fogalmazott, nem átlagos megállapodást kötöttek a felek.

Az utóbbi években a kollaborációk időszakát éljük. A Fradi és a Retro közötti kollaboráció nem átlagos megállapodás, hanem a két brand erejére épített közös együttműködés. Már 2019-ben megfogalmazódott bennünk az együttműködés ötlete, 2021 szeptemberétől pedig a klub hivatalos, pályán kívüli formaruhája teljesen újjászületik.

A termékkínálat 29 darabból áll, a Retro Jeans-márkaboltokban és online szombattól érhetők el. A klub külön kiemeli, hogy a szurkolóknak is létrehoztak egy kollekciót.

(Borítókép: Kubatov Gábor. Fotó: Fradi)

Rovatok