Index Vakbarát Hírportál

Letartóztatták Michael Jordan fiát

2021. szeptember 26., vasárnap 12:09

Letartóztatták Jeffrey Jordant, Michael Jordan fiát Arizonában – számolt be a Fox News. Az eset azután történt, hogy a Chicago Bullsszal hatszoros bajnok, NBA-legenda 32 éves fiát kórházba szállították pénteken.

Jeffrey Jordan a scottsdale-i Casa Amigosban tartózkodott, ahol elesett, a tarkóját pedig beverte egy asztalba. Ezt követően került kórházba, ahol összeveszett a személyzettel. Az egyik egészségügyi szakember bántalmazásáért, súlyos testi sértés miatt letartóztatták, és egy scottsdale-i börtönbe csukták.

Később szabadlábra helyezték, de további jogi lépésekre számíthat. Bár hivatalosan nem emeltek vádat az üggyel kapcsolatban, a Maricopa Megyei Ügyészség felülvizsgálja az esetet, és azt követően dönt az esetleges vádemelésről.

Jeffrey Jordan egy ideig apja nyomdokaiba lépett, az Illinois Egyetemen és Dél-Floridai Egyetemen is kosárlabdázott 2007 és 2012 között. Ő Michael Jordan és korábbi felesége, Juanita legidősebb gyermeke.

(Borítókép: Michael Jordan és fia, Jeffrey Jordan Roger Federer mérkőzésén, a US Openen, 2014-ben. Fotó: Jean Catuffe / GC Images)

Rovatok