Index Vakbarát Hírportál

Kiállították a kapust, aki a pályán tépte meg saját védőjét

2021. október 17., vasárnap 13:03

Nem mindennapi jelenet játszódott le az északír labdarúgó-bajnokság, az NIFL Premiership 9. fordulójának szombati találkozóján, a végül 2–2-es eredménnyel zárult Glentoran–Coleraine mérkőzésen.

A hazai csapat már 2–1-re vezetett, azonban a vendégek a 80. percben egalizáltak. A bekapott gól után a Glentoran kapusa, Aaron McCarey teljesen kikelt magából, és ordítva kérte számon az általa felelősnek vélt csapattársát, Bobby Burns hátvédet a kapott gólért. A kapus előbb fellökte, majd a gyepen ráncigálni kezdte a védőt – számolt be az MTI. 

Az éktelen haragra gyúlt hálóőrt a Glentoran játékosai minden eszközzel igyekeztek megfékezni, egyikük még a labdát is hozzávágta McCarey-hez. Később a játékvezető kiállította az önmagából teljesen kifordult kapust.

A lefújás után a Glentoran vezetőedzője, Mick McDermott elmondta: McCarey elnézést kért társaitól az öltözőben a pályán tanúsított magatartásáért. Abban viszont egyetértett játékosával, hogy a bekapott gólban nagy szerepet játszott a csapnivaló védőmunka.

Rovatok