Index Vakbarát Hírportál

Sharon Stone boldog, mert ajándék mezt kapott a Fradi El-riválisától

2021. október 30., szombat 10:46

Sevillában tartották az Elle magazin díjátadó ünnepségét, az ELLE Style Awards Gálát. Az esemény díszvendége Sharon Stone, az Elemi ösztön legendás sztárja volt – közismerten az andalúz város szerelmese –, akinek Betis-mezt ajándékozott a Fradi Európa-liga-ellenfelének két kiválósága, Joaquín csapatkapitány és Marc Bartra, a spanyol válogatott védő. Palvin Barbara, a magyar topmodell is jelen volt a gálán, sőt díjat is kapott!

Az Elle magazin Style Awards-gáláját ezúttal Sevillában tartották, a mesés szépségű, mór és keresztény műemlékektől hemzsegő Guadalquivir-parti andalúz városban. A pazar gálaestnek otthont adó Capitanía General de Sevilla, a spanyol hadsereg helyi főparancsnoksága a város főterén, a Plaza de Españán másfél kilométerre van a Benito Villamarín Stadiontól, a Betis otthonától, ahol november 25-én Európa-liga-mérkőzést játszik a Ferencváros.

Ha már Betis: a gálaesten részt vett Joaquín, az 51-szeres válogatott veterán csapatkapitány és a Barcelonát és a Borussia Dortmundot is megjárt 12-szeres válogatott védő, Marc Bartra. És ha ott voltak, meg is ajándékozták egy Betis-mezzel az est sztárvendégét, Sharon Stone-t, az Elemi ösztön című film főszereplőjét. 

A díva szemmel láthatóan élvezte a pillanatot, fülig érő mosollyal büszkén pózolt a 13-as számú, Sharon Stone feliratú Betis-trikóval.

Az is kiderült, hogy a 63 éves filmsztárnak – aki gyönyörű flitteres, Juana Martín által tervezett fekete nadrágkosztümben pompázott – Sevilla a kedvenc városa, amit egy saját készítésű videóval is alátámasztott:

Az estély házigazdája Benedetta Poletti, az Elle magazint megjelentető Hearst kiadó vezérigazgatója volt, a díjazottak között pedig olyan hírességek voltak, mint Palvin Barbara, a magyar topmodell, aki az Elle szerkesztőségétől a legkiemelkedőbb nemzetközi modellnek járó Modelo Internacional nevű elismerést kapta.

Az est fényét emelte a pristinai születésű popénekesnő, Rita Ora és megannyi spanyol sztár jelenléte. 

(Borítókép: Sharon Stone 2021. szeptember 14-én. Fotó: Angela Weiss / AFP)

Rovatok