Index Vakbarát Hírportál

Tóth Tímea: Az utolsó kemoterápia után megszólaltattam a harangot

2022. január 8., szombat 10:49

Tóth Tímea, a Ferencváros és a Hypo korábbi magyar válogatott kézilabdázója a hivatalos közösségi oldalán osztott meg az örömhírt, hogy véget ért a kemoterápiás kezelése, s gyógyultnak nyilvánította magát. 

Az Index beszámolt róla, hogy az 52-szeres magyar válogatott kézilabdázónál tavaly áprilisban diagnosztizáltak rosszindulatú daganatot, akkor ezt is a közösségimédia-oldalán tudatta a sportoló. 

Február 22-én kiderült, hogy csomó van a mellemben… December 14-én megkaptam az utolsó kemoterápiás kezelésemet, és megszólaltathattam azt a bizonyos harangot a folyosón! Sírtam, az én szerelmem ott volt velem végig az úton, ami így sokkal könnyebb volt 

– írta az egykori klasszisjátékos, aki megköszönte azt a sok szeretet és támogatást, amit kapott a betegsége alatt, és nagyon hálás mindenkinek minden jó szóért. 

Én ezennel gyógyultnak nyilvánítom magam!

Persze lesz még műtétem, és van gyógyszeres kezelésem 5 évig, lesznek kontrollvizsgálatok, amikkel együtt kell élnem életem végéig, de megteszek mindent, hogy az életem ne a betegségről szóljon…

– fogalmazott a jelenleg szakkommentátorként dolgozó, korábbi válogatott sportoló.

Rovatok