Index Vakbarát Hírportál

Dzsudzsák marad Debrecenben – nem is keresték Dunaszerdahelyről

2022. január 10., hétfő 11:29

Hétfő délelőtt öles betűkkel jelent meg a DVSC honlapján, hogy Dzsudzsák Balázs marad Debrecenben. Ezzel kimúlt a téli holt szezon legvaskosabb magyar átigazolási kacsája, több orgánum ugyanis kész tényként közölte, hogy a 108-szoros válogatott középpályás a dunaszerdahelyi DAC 1904 csapatához szerződik. Az Index kiderítette, nem is keresték a Csallóközből.

„Dzsudzsák hozzánk jönne? Most hallom először. Nálatok kész tényként közölték? Nahát, mik vannak…”

A szlovák labdarúgó-bajnokság harmadik helyén álló csallóközi, magyar identitású klub menedzsmentjében dolgozó ismerősöm mondta ezt vasárnap, amikor felhívtam, hátha tud valami közelebbit Dzsudzsák Balázs állítólagos klubváltásáról, amit a civishír.hu debreceni portál robbantott két napja. A hajdúsági internetes újság még azt is tudni vélte, hogy az ajánlat, amit Dunaszerdahelyről kapott a 35 éves veterán, fölöttébb kecsegtető. 

Hétfő délelőtt aztán eljött az igazság pillanata, a dvsc.hu klubhonlap hatalmas betűkkel kürtölte világgá: Dzsudzsák marad Debrecenben. A játékost amúgy is élő szerződés köti a klubhoz 2022. június 30-ig. Így hát megnyugodhatnak a Loki-drukkerek, a csapatkapitányt tavasszal is láthatják a Nagyerdei Stadionban. 

(Borítókép: Dzsudzsák Balázs. Fotó:  Trenka Attila / Index)

Rovatok