Index Vakbarát Hírportál

Az orvosi stáb tagja páros lábbal csúszott a földön fekvő játékos arcába

2022. május 5., csütörtök 16:37

Szerda este a román másodosztályú labdarúgó-bajnokság rájátszásának nyolcadik fordulójában a vendég Universitatea Kolozsvár csapata 2–0-ra legyőzte a Steaua Bukarestet. Ez a hír önmagában nem bír akkora jelentőséggel, viszont lejátszódott a mérkőzésen egy olyan balszerencsés jelenet, amelyet talán még sosem láttunk futballpályán.

Történt ugyanis, hogy a mérkőzés 89. percében a hazaiak brazil légiós védője, Wallace egy szerelési kísérlet után elterült a földön, igen szerencsétlenül fogott talajt, és egy pillanatra az eszméletét is elvesztette. Eddig semmi szokatlan nincs a történetben, a bukarestiek játékosa segítségre szorult, így az orvosi csapat rögvest aktivizálta magát, és a pályára sietett. 

Igen ám, de a csúszós talaj kifogott az egyik orvoson, aki rendkívül szerencsétlen mozdulattal érkezett a tett helyszínére. A jó szándékú segítő nem tudott időben megállni a nagy sietségben, és páros lábbal csúszott el, egyenesen a földön fekvő játékos arcába érkezve. 

Szerencsére nem történt súlyosabb sérülés az eset következtében, a 32 éves brazil védő rövid ápolás után visszatért a pályára, és végigjátszotta a mérkőzés hátralévő részét. 

Egyébként 2–0-s győzelmével a kolozsvári csapat rendkívül fontos győzelmet aratott, két mérkőzéssel a rájátszás vége előtt feljutó helyen áll a tabellán. 

(Borítókép: Steaua Bucuresti)

Rovatok