Index Vakbarát Hírportál

Tyson Fury részegen taxit rugdosott Cannes-ban, neki ez volt a fesztivál

2022. május 19., csütörtök 21:10

Bár arra még mindig ne vegyünk mérget, hogy Tyson Fury, a profi boksz nehézsúlyú világbajnoka (WBC, Ring Magazine) valóban komolyan gondolja a visszavonulást, a 206 centis brit óriás, a Cigánykirály egyelőre mindent csinál, csak nem bunyózik. Például taxit rugdos. Mostanában éppen a francia Riviérán nyaral a családjával, és egyik este, miután felöntött a garatra, taxiba akart szállni. A sofőr azonban nem engedte beszállni a csontrészeg Furyt, aki erre belerúgott (vagy csak megpróbált belerúgni) a kocsi csomagtartójába.

Tyson Fury, miután április 23-án a Wembley-stadionban kiütéssel megvédte világbajnoki címét Dillian Whyte ellen, bejelentette visszavonulását. Ilyesmire, mármint hogy valaki veretlenül vonuljon vissza, a nehézsúlyban – a néhai Rocky Marcianót leszámítva – nem volt példa. 

Fury lassan egy hónapja éli a nyugdíjas világbajnokok irigylésre méltó életét. Anyagi gondjai nincsenek, egyedül 2021-ben 54 millió dollárt keresett. A bunyós ezekben a napokban Cannes-ban nyaral családjával és sleppjével, kibéreltek egy jachtot, és szakadatlanul buliznak. Valahogy így:

 A jachton közben pörgött a buli, Fury a feleségével, Parisszel táncolt, szóval mindenki remekül érezte magát. Íme:

A baj akkor kezdődött, amikor partra szálltak Cannes-ban. Tyson a hozzá hasonlóan gátlástalan és korhely apjával, Johnnal elkezdte vedelni a söröket. „Túl erős sörök voltak. És túl sok. Életemben nem ittam ilyen erős söröket” – mondta másnap Fury. Előtte azonban még történt egy s más. 

Fury rettenetesen berúgott, tántorgott, és ez annak a sofőrnek is feltűnt, akinek a taxijába be akart szállni a csontrészeg kompánia. A sofőr nem nyitotta ki a kocsi ajtaját, majd gázt adott, és elhajtott. Előtte azonban Fury még belerúgott a taxi csomagtartójába – vagy legalábbis megpróbált belerúgni. (A felvételről nem derül ki egyértelműen, hogy sikerült-e neki.)

Eközben Mauricio Sulaiman, a WBC elnöke még mindig bízik benne, hogy sikerül visszacsábítani Furyt a ringbe. Ezért – az Independent cikke szerint – azt üzente a bajnoknak, ne kapkodja el a döntést, jó alaposan fontolja meg, egyelőre nem fosztják meg a világbajnoki címétől. 

Persze azért taxit rugdosni nem fontos...

(Borítókép: Tyson Fury. Fotó:  MTI / EPA / Neil Hall)

Rovatok