Index Vakbarát Hírportál

A felkészülés alatt megsérült és hónapokra kidőlt a Juventus világbajnok sztárja

2022. július 26., kedd 09:24

A Juventus jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban készül az új szezonra, és az egyik edzés alkalmával a csapat régi-új középpályása, Paul Pogba fájdalmas arccal hagyta el a pályát, miután térdsérülést szenvedett.

A francia világbajnok középpályás idén nyáron, mindössze két héttel ezelőtt csatlakozott a Juventushoz, ahol korábban már futballozott négy szezonon keresztül. Pogba az első felkészülési meccsen pályára is lépett a torinói klub mezében, de könnyen lehet, hogy egy jó ideig ez volt az egyetlen mérkőzése, mivel a Los Angeles-i edzőtáborban térdsérülést szenvedett. 

A közösségi médiára felkerült képek szerint a 29 éves játékost a csapat orvosai segítették le a pályáról, aztán egyből egy térdspecialistát hívtak hozzá.

Olasz sajtóinformációk szerint a francia sztár térdét jó eséllyel műteni kell, így akár hónapokat is igénybe vehet a felépülése. Pogba a felkészülés hátralévő részéről és az olasz bajnokság első hónapjáról egészen biztosan lemarad. Hozzáteszik, 

az is elképzelhető, hogy sérülése miatt majd csak októberben láthatjuk újra futballozni. 

Pogbát az elmúlt időszakban sem kerülték el a sérülések, a legutóbbi három szezonban 72 mérkőzést volt kénytelen kihagyni.

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok