Index Vakbarát Hírportál

Az 58 éves Marco Rossi és a mama főztje

2022. szeptember 17., szombat 07:02

Még majdnem belül vagyunk az etikettben megkívánt nyolc napon, hiszen szeptember 9-én ünnepelte 58. születésnapját Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott nagy népszerűségnek örvendő szövetségi kapitánya. A nemzeti együttest több mint négy éve fölöttébb sikeresen dirigáló mester élete nyitott könyv a szurkolók előtt, de vajon mennyire ismerik Rossi életének magánjellegű titkait?

A karizmatikus labdarúgóedző pályafutásának sarokpontjai közismertek. Köztudott, hogy a Torino melletti Druentóban született, hogy Nápolyban, közelebbről Pozzuoliban él családjával – már amikor nem Budapesten, természetesen –, és szeptember 23-án Németország, majd 26-án szülőhazája, Olaszország ellen vezeti Nemzetek Ligája-mérkőzésen a magyar válogatottat. Kötődése édesanyjához legendás, és az sem titok, hogy a mama főztjével bármikor le lehet venni a lábáról a kétgyermekes édesapát.

De vajon mi ez a finomság, aminek nem tud ellenállni a kapitány? Erre és egyéb részletekre vonatkozó kérdésekre kell válaszolnia annak, aki meg akarja fejteni kvízünket.

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

(Borítókép: Kaszás Tamás / Index)

Rovatok