Index Vakbarát Hírportál

Szemérmetlenül mutogatta magát a nőknek a beteg lelkületű kosarassztár

2022. október 30., vasárnap 18:24

Senki sem értette, hogy pénteken miért tette átadólistára szépreményű 19 éves kosarasát, Joshua Primót klubja, a San Antonio Spurs. Vasárnap fény derült a rejtélyre: a tavalyi draft első körös kiválasztottja, akinek fontos szerepet szánt Gregg Popovich vezetőedző, szexuális zaklatási ügybe keveredett, nőknek mutogatta magát. Primo mellébeszél, mentális problémára hivatkozik.

Mindenki csak vakargatta a fejét, mert senki sem értette, miért küldte el pénteken 19 éves, sokra hivatott játékosát a San Antonio Spurs NBA-kosárcsapat. Joshua Primo, a 19 éves, 198 centis hátvéd fizetése 4 144 320 dollár ebben az idényben, és a tavalyi drafton az első körben a 12. helyen kelt el, tehát igencsak szép jövő áll előtte.

Vagy csak állt.

Vasárnap ugyanis az ESPN világgá kürtölte, hogy a játékost nem mentális problémái miatt tanácsolták el a klubtól, ahogy ő maga mondta, hanem kiderült, hogy több alkalommal is

Az egyesület női alkalmazottainak mutogatta magát, mármint meztelenül.

Az egyik exalkalmazott már fel is fogadta Tony Buzbee-t, a jó nevű ügyvédet, aki onnan ismert sportolói körökben, hogy 30 nőt képviselt a Deshaun Watson, a Cleveland Browns quarterbackje elleni szexuális zaklatási perben. 

A botrány kirobbanása után szinte kigyulladt a sok poszttól a Spurs közösségi oldala. Az egyik szurkoló ezt írta: „Primo azt közölte az Instagramon, hogy mentális problémái vannak. Hát ez a fickó egy mocskos perverz, akinek börtönben a helye!”

Egy másik szurkoló véleménye: „Mentális problémák, persze... Egy frászt! Josh Primo undorító. Egy percig sem hittem ennek a mentális problémák című dumának!”

Mások viszont nem így vélekednek.

„Bármibe lefogadom, hogy gyerekkorában súlyos traumák érték. Terápiát kell igénybe vennie, az biztosan segít.” 

Primóval munkajogilag az a helyzet, hogy ha hétfőig egyetlen csapat sem jelentkezik érte, akkor gyakorlatilag az utcára kerül, hivatalos terminológiával szabadúszó (free agent) lesz. 

(Borítókép: Jesse D. Garrabrant / Getty Images Hungary)

Rovatok