Index Vakbarát Hírportál

Cristiano Ronaldót eltávolították az Old Traffordról

2022. november 16., szerda 21:11

Több brit újság is beszámolt arról, hogy Angliában leszedték a Cristiano Ronaldót ábrázoló óriásplakátot az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United stadionjáról. Persze nem biztos, hogy különösen nagy feneket kell keríteni ennek a lépésnek, de érdekes, hogy a plakát eltávolítására pont azután került sor, hogy a portugál futballista élesen kritizálta a klubot a sajtóban.

A plakáton azok a klublegendák (Cristiano Ronaldo, Bryan Robson, Eric Cantona és David Beckham) voltak láthatók, akik a Manchester Unitedben a 7-es mezt viselték.

Manchester United have removed a mural containing Cristiano Ronaldo's image from Old Trafford * pic.twitter.com/ktpqVXawlJ

— Sky Sports News (@SkySportsNews) November 16, 2022

Cristiano Ronaldo az ominózus interjúban kifejtette: úgy érzi, elárulták őt a Manchester Unitednél. A tulajdonosokon kívül Erik ten Haag menedzsert is élesen kritizálta, róla azt mondta, hogy nem tiszteli, mivel a holland szakember sem tiszteli őt.

„Próbáljuk nyugodtan kezelni a helyzetet, igyekszünk nem túlságosan belekeveredni az ügybe. Amikor egy olyan kaliberű sztárról van szó, mint Ronaldo, még indokoltabb az óvatosság. Egy kollektíva részei vagyunk, együtt kell megoldást találnunk erre a helyzetre” – nyilatkozta a botránynyilatkozatról az MU hátvédje, Raphaël Varane, aki a Real Madridban is együtt játszott Ronaldóval.

„A legjobbat kívánom a csapatnak, amelyben játszom, szóval bármi is lesz a döntés, a játékosoknak el kell fogadniuk azt, utána pedig a legjobbat fogjuk kihozni magunkból” – idézte Raphaël Varane-t a Sky Sports.

(Borítókép: Peter Powell / Reuters)

Rovatok