Index Vakbarát Hírportál

Mindenki kiborult, amikor Tiger Woods egy tampont adott ellenfelének

2023. február 18., szombat 10:56

Tiger Woods bocsánatot kért az általa okozott sérelmekért, miután látták, hogy diszkréten egy tampont nyújtott át Justin Thomasnak, miután lekörözte játékostársát a Genesis Invitational versenyen.

Az eset akkor történt, amikor az amerikaiak lesétáltak a kilencedik pályáról, Thomas nevetett, majd a tampont a földre ejtette.

Úgy volt, hogy az egész csak móka és kacagás lesz, de nyilvánvalóan nem így alakult. Ha valakit bármilyen módon, formában megbántottam, sajnálom

– mondta a 47 éves Woods.

A golfozó elmondta, hogy nem így tervezte és állandóan tréfát űznek egymással. Woods az első versenyszerű PGA Tour-versenyén játszik, mióta júliusban lemaradt a The Openen. A 15-szörös major-bajnok az első két fordulóban a PGA Championship-győztes Thomasszal és a négyszeres major-győztes Rory McIlroyval volt egy csoportban – írja a BBC.

Az első napon történt incidens kritikát váltott ki a közösségi médiában, sokan azt állították, hogy tiszteletlen volt a nőkkel szemben, ezért kért bocsánatot Woods.

Christine Brennan, a USA Today rovatvezetője azt írta: „Woods üzenete Thomasnak nyilvánvaló volt. Generációk óta ez a buta, gyakran bizonytalan fiúk kedvenc mondata: Úgy játszol, mint egy lány”. A Sky Sports műsorvezetője, Sarah Stirk szerint ez „durva” és „rendkívül kiábrándító” volt.

Stirk hozzátette, látszólag viccből történt, és számomra ez fiús, férfias viselkedés volt, a tampont átadva neki gyakorlatilag azt mondta, túljárt rajta, úgy üti a labdát, mint egy nő.

(Borítókép: Tiger Woods és Justin Thomas 2023. február 16-án. Fotó: Cliff Hawkins / Getty Images)

Rovatok