Index Vakbarát Hírportál

Jön a baba? Sejtelmesen beszélt Hosszú Katinkáról az úszókapitány

2023. március 1., szerda 18:29 | aznap frissítve

A magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya, Sós Csaba a Nemzeti Sporthíradóban megerősítette, hogy Hosszú Katinka nem utazott el a thaiföldi edzőtáborba. A kapitány a háromszoros olimpiai bajnokról szóló pletykára is reagált.

Szombaton söpört végig a magyar bulvársajtóban a hír, miszerint Hosszú Katinka gyermeket vár, emiatt pedig hátat fordít az élsportnak. Egy neve elhallgatását kérő bennfentes azt mondta, hogy az úszófenomén babát bár, de még nem akarja nyilvánosságra hozni az örömhírt, ezért kerüli feltűnően a nyilvános szerepléseket.

„Nem utazott el az edzőtáborba, és valószínűleg nem is fog. Tenerifére ment volna, ám ez meghiúsult. Megjelentek vele kapcsolatosan hírek, de ha igazak, akkor úgy vagyok vele, ő jelentse be, ha pedig nem, akkor ne én beszéljek róla. Ne a kapitánytól tudják meg” – nyilatkozta Sós Csaba a Hosszú Katinkát övező pletykáról.

Az vitathatatlan tény, hogy a bajai klasszis életében az úszás az elmúlt időszakban kicsit háttérbe szorult, tavaly például nyitott egy éttermet, és másodszor is megházasodott, ezek elvitték a fókuszt az élsportról. A Blikknek hozzá közel álló források pedig arról beszéltek, a közeljövőben sem az úszás áll majd nála az első helyen.

Hosszú Katinka tavaly azt mondta, hogy már a családalapításon gondolkodnak párjával, Gelencsér Mátéval. Ha a többszörös olimpiai aranyérmes úszócsillag valóban várandós, akkor szinte biztosra vehető, hogy a magyar küldöttség nélküle vág neki a 2024-es párizsi olimpiának.

(Borítókép: Hosszú Katinka. Fotó:  Bődey János / Index)

Rovatok