Index Vakbarát Hírportál

Eltűntnek hitte csapata a válogatott labdarúgót, most jelentkezett

2023. március 23., csütörtök 09:03

Senol Günes, a török bajnokságban szereplő Besiktas labdarúgócsapatának vezetőedzője szerdán aggódó nyilatkozatot tett, miután a klub labdarúgója, Dele Alli nem jelent meg edzésen. A vezetőedző először azt hitte, a heves esőzés áll a háttérben, később azonban kiderült, hogy Londonba utazott a korábbi Tottenham-játékos egy orvosi vizsgálat miatt.

Egykor a Premier League legjobb fiatal játékosának választott Dele Alli frászt hozta Senol Günesre, a Besiktas labdarúgócsapatának vezetőedzőjére, aki szerdán azt állította, hogy a Tottenham korábbi játékosa nem válaszol a telefonhívásokra, így vélhetően eltűnt.

Dele Alli nem tudott eljönni az edzésre, gondolom, az eső miatt. Egyelőre nem tudjuk elérni telefonon sem, remélem, nem volt balesete

– fogalmazott az ESPN szerint Günes.

Londonba utazott

Sport Bible információi szerint Alli ügynöke arról számolt be, hogy a játékos külön engedélyt kapott arra, hogy Londonba utazzon egy orvosi vizsgálatra, amelyet később a labdarúgó is megerősített. Egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban cáfolta edzője állításait és megnyugtatott mindenkit, hogy nem történt vele baj.

Hé, srácok, most kaptam egy csomó üzenetet, így tisztázni akartam valamit. A klub külön engedélyt adott nekem, hogy részt vegyek egy orvosi vizsgálaton, de holnap már visszatérek az edzésekre

– írta közösségi oldalán Dele Alli.

Rovatok