Index Vakbarát Hírportál

Videón, ahogy tolvajokat üldözött a Formula–1 sztárja

2023. április 5., szerda 11:59

Az olasz rendőrség négy embert tartóztatott le Charles Leclerc Formula–1-es pilóta luxusórájának 2022-es ellopása ügyében.

A hatóságok kedden sajtóközleményt adtak ki, amelyben bejelentették, hogy aznap három férfit és egy nőt tartóztattak le a 2022. április 18-i rablás miatt a toscanai tengerparti Viareggio városában.

A korábbi beszámolók szerint két ismeretlen gyanúsított ment oda Leclerchez azzal az ürüggyel, hogy közös fotót készítsenek vele,

MAJD EGY ROBOGÓN ELMENEKÜLTEK A PILÓTA EXKLUZÍV RICHARD MILLE ÓRÁJÁVAL.

A rendőrség szerint a robogón ülő két gyanúsítottat letartóztatták, valamint két másik gyanúsítottat is egy terepjáróban, akik segítettek „megkönnyíteni a menekülésüket”. A csendőrség azokat a felvételeket is közzétette, amelyeken Leclerc üldözi a gyanúsítottakat.

A rendőrségi nyomozás közben az egyik gyanúsított házában két karórát találtak, de a hatóságok nem tudták megmondani, hogy valamelyik óra Leclercé volt-e.  A rendőrség 23 ezer eurót is talált a házban − írta meg a Fox News.

Gyengén kezdte az idei F1-szezont

Leclerc gyengén kezdte a 2023-as szezont, mindössze hat pontot szerzett. A hétvégén az Ausztrál Nagydíj első körében balesetet szenvedett.

Ez rendkívül frusztráló. Úgy értem, ez az eddigi legrosszabb szezonkezdetem, tényleg. […] Nagyon frusztráló

− írta az F1 honlapján.

(Borítókép: Charles Leclerc 2023. március 30-án. Fotó: Dan Istitene / Getty Images)

Rovatok