Index Vakbarát Hírportál

A visszavonuláson gondolkodik a magyar válogatott Eb-hőse

2023. április 20., csütörtök 19:25

A 2022–2023-as szezon végeztével bejelentheti visszavonulását a 63-szoros magyar válogatott Priskin Tamás. A rutinos futballistának lejár a szerződése az ETO FC Győr csapatánál, de még nem döntött a jövőjéről.

„Jobban hajlok afelé, hogy befejezem a pályafutásomat, és felhagyok a futballal. Ezt egyelőre nem tudom száz százalékkal állítani, mert néha még úgy érzem, van még bennem” – nyilatkozta a 36 éves támadó – írja az m4sport.hu.

Az élsportoló már aktívan foglalkozik pályafutási utáni életével, nemrég elárulta, hogy vállalkozása mellett nagy hangsúlyt fektetne a tanulmányaira is.

„Egyetemre is jelentkeztem, bízom benne, hogy sikerül felvételt nyernem, és sportszervezői, sportvezetői szakon sikerül majd tanulnom. Nagyon fontosnak tartom, hogy a labdarúgás befejezése után próbáljam magam képezni és tanulni” – mondta Priskin, aki hozzátette: örök emlék számára a norvégoknak lőtt gólja és a 2016-os Európa-bajnokságon való szereplés.

A sportszeretők bizonyára jól emlékeznek arra a pillanatra, amikor Priskin Tamás a 2016-os Európa-bajnokság pótselejtezőjén hatalmas gólt ragasztott a norvégok kapujába a Groupama Arénában. Akik szívesen felidéznék újra, a lejátszás gombra kattintva megtehetik.

Rovatok