Index Vakbarát Hírportál

Az NBA-sztár kioktatott egy újságírót a meglepő kiesés után

2023. április 27., csütörtök 15:01

Ahogy arról korábban beszámoltunk, bombameglepetésre már a rájátszás első körében búcsúzott az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság favoritja, az alapszakaszgyőztes Milwaukee Bucks. A favoritot simán, 4–1-es összesítéssel búcsúztatta a Miami Heats, az utolsó mérkőzés utáni sajtótájékoztatón pedig egy újságíró alaposan felzaklatta a Bucks legnagyobb sztárját, Jannisz Antetokunmpót.

A görög szörnytől azt kérdezték, hogy látja, csalódás volt-e a korai búcsú miatt az idénye. 

Úristen… Tavaly ugyanezt kérdezted tőlem. Téged minden évben előléptetnek a munkádban? Gyanítom, hogy nem. Szóval akkor neked minden esztendő egy kudarccal ér fel? Ugye hogy nem? Mindig azért dolgozol, hogy fejlődj, hogy előrelépj, bármi is legyen a célod. Ez nem kudarc. Ezek lépések a siker felé. Michael Jordan 15 szezonon keresztül játszott, de csak hat bajnoki címet nyert, ezek szerint a másik kilenc év kudarc volt a számára?

Antetokunmpo kérdéseire az újságíró nemmel válaszolt, amire a 28 éves sztár úgy reagált: „Pedig te most ezt mondod nekem, szóval akkor ez rossz kérdés volt. A sportban nem létezik kudarc.”

Rovatok