Index Vakbarát Hírportál

Tragikus balesetben meghalt a Pécs és a Zalaegerszeg korábbi futballistája

2023. május 2., kedd 09:55

Huszonöt éves korában, tragikus hirtelenséggel meghalt a Zalaegerszeg és a Pécs korábbi futballistája, Fujsz Richárd. A halálhírt a baranyai klub jelentette be a közösségi oldalán.

A Zala Vármegyei Hírportál értesülése szerint a motorkerékpárral közlekedő sportoló egy traktorral ütközött hétfőn Hahóton, a Csányi László utcában. A baleset következtében a motoros a helyszínen életét vesztette – tájékoztatott honlapján a rendőrség.

Az egyik szemtanú elmondása szerint a motoros már előzött egy személygépkocsit, amikor a traktoros Hahót felé, balra a Csányi utcába szeretett volna bekanyarodni. Az ütközés után a motor egy ház kerítésébe csapódott – tette hozzá.

„Klubunk megrendülten értesült róla, hogy tragikus körülmények között, 25 esztendős korában elhunyt egykori támadónk, Fujsz Richárd, aki egy nehéz időszakban, a 2018/2019-es NB III-as szezonban erősítette a PMFC-t. Emlékedet örökké megőrizzük! Nyugodj békében, Ricsi!” – írta Facebook-oldalán a PMFC NB II-es labdarúgócsapata.

Fujsz Richárd a 2018–2019-es idény után a nagykanizsai futsalcsapathoz szerződött, és haláláig az NB II-es klubot erősítette – írja a Magyar Nemzet.

Rovatok