Index Vakbarát Hírportál

Nem akárhogy reagáltak Szoboszlai Dominik érkezésének hírére a Liverpool-szurkolók

2023. július 1., szombat 11:11

Egyre több sajtóértesülés szerint is igaz a hír, miszerint a Liverpool szerződteti a 22 éves Szoboszlai Dominikot az RB Leipzigtől. Fabrizio Romano, az átigazolási hírek legnagyobb szakértője szerint ma be is jelentik hivatalosan a játékos érkezését.

Bár korábban arról szóltak a hírek, hogy a Bajnokok Ligája-induló Newcastle United lehet a befutó, a legutóbb már a patinásabb Liverpoollal boronálták össze a 22 éves középpályást. És minél több helyen erősítették meg ezt a hírt, annál több szurkoló kezdte elmondani véleményét a játékosról.

Jézusom, a középpálya egyre erősebb! Nézd meg a lehetőségeket! Mi a helyzet az első sorral, a annyi kombináció! Klopp egy könyörtelen csapatot épít

– olvasható az egyik kommentben.

A Liverpool kulcsjátékosa, Virgil van Dijk éppen a csapat új idegenbeli mezét promotálja, amelyről a Liverpool hivatalos Twitter-oldala is posztol fotókat, videókat, de ezek alatt is többen követelik a magyar csapatkapitány hivatalos bejelentését.

Azonban nem mindenki örül az igazolásnak, vannak, aki nem is ismerik a magyar játékost, míg többen kritizálták az árát. „Átlagos játékos, lépjünk tovább” – írta egy felhasználó a Liverpool hivatalos Twitter-oldalán.

De akadtak olyanok is, akik azt kifogásolták, hogy drága a játékos. „Senki sem beszél arról, hogy 70 millióba került....” – írta egy szurkoló. A Liverpool Echo internetes kiadásának hírénél pedig olvasható, hogy akadnak olyan szurkolók, akik még soha nem is hallottak a magyar focistáról.

Schäfer András, az Union Berlin magyar válogatott futballistája is megemlékezett Twitter-oldalán a csapatkapitányról. Ő annyit írt, 

Történelem!

Frissítés: Fabrizio Romano szombat kora délután arról számolt be, hogy Szoboszlai Dominik már megérkezett Liverpoolba, hogy részt vegyen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. A Lipcse pedig bekapcsolódott a papírmunkák elvégzésébe.

Az átigazolási transzferguru egy videót is közzétett, amin a magyar futballista látható, amint a liverpooli repülőtéren beszáll egy autóba, ami vélhetően egyenesen az angol klub edzőközpontjához szállította a támadó középpályást.

Rovatok