Index Vakbarát Hírportál

Szoboszlai Dominik aláírta a hivatalos szerződést a Liverpoollal

2023. július 2., vasárnap 06:05

Fabrizio Romano olasz újságíró, az átigazolási hírek egyik legnagyobb szakértője szombat éjjel fél 12-kor jelezte Twitter-oldalán, hogy Szoboszlai Dominik orvosi vizsgálatai sikeresen befejeződtek.

Szoboszlai Dominik hivatalosan aláírta a szerződést a Liverpoollal – írja Twitter-oldalán Fabrizio Romano olasz újságíró. Az átigazolásokról jól értesült szakértő szerint a magyar futballista orvosi vizsgálatai sikeresen befejeződtek. A 70 millió eurós kivásárlási záradék pénteken lépett életbe – emlékeztetett.

Ő a Liverpool új játékosa hosszú távú, 2028 júniusáig érvényes szerződéssel

– emelte ki Romano.

Szoboszlai Dominik átigazolási híre péntek óta tartja izgalomban a magyar futballrajongókat, amikor a Liverpool tájékoztatta a Leipziget, hogy megveszi a magyar játékost. A 22 éves futballistáért a klub 70 millió eurós átigazolási díjat fizetett, ami nem kis összeg, sokak szerint „abszolút a világelit”.

Bogdán Ádám 21-szeres válogatott kapus szerint minden adott ahhoz, hogy Szoboszlai nagyon sikeres, konkrétan angol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes legyen a Liverpoollal. Hasonlóan vélekedett Juhász Roland, a Fehérvár FC sportigazgatója is. Mint mondta, a támadójátékos olyan edzővel dolgozhat együtt, akinek segítségével még egy komoly szinttel feljebb tud majd lépni.

Rovatok