Index Vakbarát Hírportál

Eltűnt egy labdarúgó Budapesten

2023. augusztus 23., szerda 08:00

Budapesten veszett nyoma Abdullah Hameed Talal iraki futballistának, aki nemrégiben a horvát első osztályba igazolt. A labdarúgó az irataiért utazott Magyarországra, legutóbb az ügynökével beszélt, majd nyoma veszett.

Abdullah Hameed Talal, a svéd útlevéllel rendelkező iraki futballista tíz nappal ezelőtt írta alá szerződését a horvát első osztályban szereplő Goricával. A csakfoci.hu azt írja, a balszélső szombaton Horvátországból Budapestre utazott, hogy a szükséges iratokat magával vigye új klubjához.

A portál beszámolója szerint legutóbb a hétfő reggeli órákban beszélt ügynökével, akinek azt mondta, éppen pakol, és indul Velika Goricába, hogy a klub délutáni edzésére odaérjen. Azóta azonban a focistának nyoma veszett.

Az eltűnést bejelentették a magyar rendőrségen, a család és a HNK Gorica kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik Hameedről, jelentkezzen a legközelebbi rendőrkapitányságon vagy a klubnál. A játékos egy fehér színű, svéd rendszámú Porsche Taycant vezet

– fogalmazott közleményében a HNK Gorica.

Abdullah Hameed Talal korábban játszott több magyar csapatban is játszott, így Mosonmagyaróváron, a TFSE-ben, az Inter CDF-ben, legutóbb pedig a Zalaegerszegi TE második csapatában.

Keresi a rendőrség

A rendelkezésre álló adatok szerint a 27 éves férfi 2023. augusztus 21-ét követően XIII. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik – közölte honlapján a rendőrség.

Abdullah Hameed Talal körülbelül 171 centiméter magas, rövid fekete hajú, barna bőrű. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Abdullah Hameed Talal tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Rovatok