Index Vakbarát Hírportál

Luke Littler reagált az őt ért kritikákra, és az sem érdekli, ha ez sokaknak nem tetszik

2024. január 5., péntek 13:10

A londoni dartsvilágbajnokságon berobbanó csodatini, a mindössze 16 éves Luke Littler nyíltan beszélt a barátnőjével, Eloise Milburnnel való kapcsolatáról, miután az interneten sok kritika érte őt a kettejük közötti ötéves korkülönbség miatt.

Mint ismert, Luke Humphries nyerte a 2024-es PDC-dartsvilágbajnokságot, miután a döntőben 7–4-re legyőzte a sportág történetének legfiatalabb, még mindig csak 16 éves finalistáját, Luke Littlert.

A fiatalember már a juniorversenyeken is halmozta a sikereket, de a kora miatt a felnőttek között mostanáig nem mutathatta meg, mire képes. Decemberben viszont az egész világot lenyűgözte a páratlan menetelésével, a neve egy csapásra bekerült a hírfolyamba.

A dartsvilágbajnokságon a családtagjai mellett a barátnője, Eloise Milburn támogatására is számíthatott a közönség soraiból. Párját a világbajnokság kezdete előtt ismerte meg az interneten, miután a közös barátok bemutatták őket egymásnak (mint kiderült, mindketten imádnak FIFA-zni a szabadidejükben).

A korkülönbség miatt a pár csúnya kommenteket kapott a közösségi médiában, de Littler most megfogadta, hogy együtt maradnak a kritikák ellenére.

„Összetartunk, akár tetszik ez valakinek, akár nem. Minket nem érdekel, hogy más mit gondol a köztünk lévő korkülönbségről” – idézte a The Mirror a csodatinit.

Litler a Raymond van Barneveld elleni nyolcaddöntő előtt azt mondta, hogy többek közt a jogosítványa megszerzésére fordítja nyereményét, hogy ne az édesapjának kelljen őt furikáznia a különböző tornákra. Littler 200 ezer fontot (88 millió forint) kapott a második helyezésért.

Rovatok