Index Vakbarát Hírportál

Egymillió dolláros összdíjazású nemzetközi bokszverseny indul

2024. február 1., csütörtök 17:24

Nemzetközi bokszversenyt hirdet a Hell Boxing Kings, melyen tíz ország jelentkezői közül válogatják ki a résztvevőket. A döntőket élőben is közvetítik, a győztesek pedig profi szerződést és 100 ezer dolláros nyereményt kapnak.

A mérkőzések a Hell Boxing Kings YouTube csatornáján és közösségi média felületein lesznek követhetők. A versenysorozat elődöntőit, középdöntőit és döntőit élőben közvetítik.

A nemzetközi bokszverseny válogatóján tíz ország versenyzői közül kerülnek ki azok, akik végül négy súlycsoportban küzdenek meg a HELL Boxing Kings bajnoki öveiért. A súlycsoportok nyertesei a bajnoki cím mellé 100 ezer dollárt, valamint profi szerződési lehetőséget is kapnak. Az összdíjazás több mint egymillió dollár.

A versenyre 18 év felett bárki jelentkezhet február 1 és március 15 között a hellboxingkings.com oldalon.

A szervezők 2024-ben az alábbi országokból várják a jelentkezőket:

A jelentkezők márciustól, a saját országukban megrendezendő válogatókon mutatkozhatnak be. Az itt kiválasztott versenyzők júniusban selejtező összecsapásokon vesznek részt, novemberben pedig az élőben közvetített elődöntőkben mérkőzhetnek meg.

A döntő Magyarországon decemberben lesz. A gálán sztárvendégek is fellépnek; többek között a kilencszeres világbajnok ökölvívó Roy Jones Jr.

Az élő közvetítéseken ismert közszereplők is ringbe lépnek három súlycsoportban. A résztvevő országok delegált sztárjai szintén 100 ezer dolláros fődíjért és a HELL Boxing Kings címért küzdenek meg egymással.

Rovatok