Index Vakbarát Hírportál

Kubatov Gábor elárulta, mikor térhet vissza a Fradiba Varga Barnabás

2024. július 4., csütörtök 16:34

Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Klub elnöke az Index Konkrétan Rónai Egonnal című műsorában elárulta, hogy a németországi labdarúgó-Európa-bajnokságon arccsonttörést szenvedett Varga Barnabás játékára körülbelül négy hét múlva számíthatnak.

A korábbi hírek arról szóltak, hogy a június 23-án Skócia elleni 1–0-ra megnyert csoportmérkőzés második félidejében megsérült és lecserélt csatár akár hónapokra is kidőlhet, a klubelnök azonban ennél lényegesebben pozitívabb képet festett a center állapotáról. 

„Az is lehet, csak hetek kérdése, hogy vissza tud térni, és ez egy jó hír. Az sem elképzelhetetlen, nyilván a gyógyulási folyamatot nyomon kell követni, hogy a sérüléstől számított hat héten belül vissza tud térni a pályára, ami óriási dolog lenne. A csávót nem nagyon érdekli egyébként ez a sérülés. Azt mondta, hogy ő nem egy ijedős típus, szeretne már edzeni” – mondta Rónai Egonnak a klubvezető. 

A Kubatov Gáborral készített teljes interjút ide kattintva tekinthetik meg. Ebben többek között szó esett a választásról, Magyar Péterről, Gyurcsány Ferencről és a Gazprom-szponzorációról is.

A Ferencváros első tétmérkőzését július 23-án vívja a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában. Ellenfele a walesi The New Saints vagy a montenegrói Decsics lesz. 

Rovatok