Index Vakbarát Hírportál

Először szólalt meg Ralf Schumacher a coming out óta

2024. július 16., kedd 07:17

A legendás Formula–1-es világbajnok Michael Schumacher öccse, a szintén autóversenyző Ralf Schumacher az Instagramon köszönte meg a sok gratulációt és drukkolást, amit azután kapott, hogy bejelentette: egy férfival él párkapcsolatban.

Ralf Schumacher korábbi Formula–1-es futamgyőztes július 15-ei coming outja után Instagram-oldalán mondott köszönetet a sok gratuláció és hozzászólás miatt. Mint írta, nagyon boldog párjával. A hétszeres világbajnok Michael Schumacher öccse egy francia férfi oldalán lelt rá a boldogságra.

„Nagyon köszönöm a sok gratulációt és hozzászólást. Nagyon boldogok vagyunk és köszönjük nektek” – írta Ralf Schumacher a legfrissebb bejegyzésében.

Ahogy azt az Index korábban megírta, Ralf közeli barátja, Carmen Geiss német színésznő elárulta, hogy a Jordan, a Williams és a Toyota korábbi pilótája két évvel ezelőtt jött össze egy francia férfival, akinek Étienne a keresztneve.

„A legszebb dolog az életben, amikor a megfelelő társ van melletted, akivel mindent megoszthatsz” – írta Ralf Schumacher a közösségi oldalán egy olyan fotó mellé, amelyen ő és egy másik férfi karonfogva nézik a naplementét.

Ralf Schumachert jelenleg a coming out miatt ünneplik, ám úgy hírlik, hogy volt felesége, Cora már korábban is tudhatott róla, de mivel egy titoktartási szerződés köti, nem beszélhet nyíltan exférje nemi identitásáról, csupán egy tábortűz mellett pedzegette egy műsorban, hogy nem feltétlen szerelemből jött létre egykori házasságuk.

Rovatok