Index Vakbarát Hírportál

Napi gyors - draft láz

2012.04.23. 08:37
  • Az Atlanta Falcons tényleg nem kér a Hard Knocksból. Habár többször is tárgyaltak az HBO-val, végül mégis a felkészülést helyezték előtérbe. A Baltimore Ravens vagy a Sanfrancisco 49ers lehet a beugró.
  • A Vikings mégsem ugrik rá a harmadik draft-pick várományos Matt Kalilra? Leslie Coach edző szerint olyan játékosra lenne szükségük, aki meccseket tud eldönteni, ez pedig egy tackle-re nem feltétlen érvényes, írja a Star Tribune. A csapat az első körben harmadikként választ.
  • Folytatódik a huzavona Mike Wallace és a Pittsburgh Steelers között. A jelenlegi helyzetével elégedetlen wide receiver, akire egyébként a tenderes határidőig nem érkezett ajánlat, kihagyja az önkéntes edzéseket, amíg ez lehetséges. 
  • Habár Jonathan Vilma is jó eséllyel érintett a Saints bounty-botrányában, a klub úgy döntött, hogy tárgyalásokat kezd a linebacker szerződésének meghosszabbításáról, függetlenül a lehetséges eltiltástól, jelentette a CBS.
  • Robert Griffin III már alig várja, hogy a draftot követően találkozzon új csapattársaival, s eltökélt szándéka, hogy a franchise arca legyen - nyilatkozott az irányító a FOX-nak. Ez a csapat minden bizonnyal az évek óta QB-problémákkal küzdő Washington Redskins lesz.  


Rovatok