Index Vakbarát Hírportál

Luck és Griffin először edzett együtt csapatával

2012.05.04. 20:07

 

Péntektől vasárnapig tartja több NFL-es klub rookie-edzőtáborát, így a múlt héten draftolt újoncok először vehetnek részt érdemi módon klubjuk munkájában. A Steelers, a Cowboys, a Dolphins és a Jets mellett ezen a hétvégén zavarja le a minitábort a Colts, Redskins és a Vikings is. Ez azt jelenti, hogy Luckot, Griffint és Kalilt, az idei draft top három pickjét is most dobják be első alkalommal a mélyvízbe, bár az igazán kemény munka még odébb van.

A Colts újdonsült irányítója az esemény kapcsán elmondta, jó újra a focival foglalkozni, igaz, az újoncok nyakába zúdított információk tömkelegével egyelőre nem egyszerű megbirkózni. Luck bemutatkozása kapcsán edzője, Pagano az Indianapolis Starnak úgy nyilatkozott, tetszik, amit a játékostól látott az első napon, s látszik rajta, hogy született vezető.

A Redskins quarterbackje, Robert Griffin III reggel twitter-bejegyzésében üdvözölte az első NFL-foglalkozást, s mint mondta, alig várja a további edzéseket, melyeken ugyanúgy odateszi majd magát. A hagyományos értelemben vett edzőtábor-szezon nagyjából három hónap múlva rajtol az NFL-es klubok számára. 



Rovatok