Index Vakbarát Hírportál

Manningre fog vadászni a Detroit védője

2012.08.21. 16:47

suh.jpg

Harmadik szezonja elé néz Ndamukong Suh, aki ezúttal sem szenved hiányt ambíciókban, a liga honlapjának nyilatkozva kedvenc célpontjairól is beszélt a Detroit Lions defensive tackle-je. 

„Örülök, amikor elkaphatom Rodgerst, Cutlert vagy Roethlisbergert. Szeretek ellenük játszani, mert azt mondják magukról, hogy őket a legnehezebb földre vinni. Ezt kihívásnak tekintem, ezért minél többször el akarom kapni őket. Peyton Manning? Tetszene, ha őt is megdolgozhatnám. Vicket fél kézzel szereltem, pedig ő az egyik legkevésbé kiszámítható irányító" - mondta Suh, aki úgy véli, ettől még nem alattomos játékos.

„Az alattomos játékos arra megy, hogy sérülést okozzon az ellenfélnek. Nincs lelkiismerete és bűntudata sem. Én nem ilyen vagyok, nem dühből játszom" - igyekezett magát tisztázni a védő, akit tavaly novemberben a Packers elleni meccsen lezavartak a pályáról, miután Evan Dietrich-Smithet előbb a földre vitte, majd sisakkal együtt verte bele a fejét a fűbe néhányszor, aztán a biztonság kedvéért még meg is taposta. 



Rovatok