Index Vakbarát Hírportál

Az egész pályát átfutva szereztek pontot

2012.09.03. 12:21

A hétvégén elkezdődött az egyetemi amerikaifoci bajnokság az USA-ban. Két játékos is 100 yardot futva szerzett pontokat.

Egy héttel az NFL rajtja előtt elindult az egyetemi amerikaifoci bajnokság az Egyesült Államokban. Már a nyitófordulókban születtek emlékezetes touchdownok. Két játékos a teljes pályát átfutva szerzett pontokat csapatának.

A Georgia–Buffalo-meccsen a hazaiak újoncának, Todd Gurley-nek a bemutatkozása fantasztikusan sikerült, három touchdownt is jegyzett, ráadásul az egyiket 100 yardos futás után. A futó az első negyedben egy kirúgás után kapta el a labdát a saját endzone-jánál, majd beindult. Az első 20 yardon jól nyitottak neki utat a társak, a félpályánál még lerázott magáról egy ellenfelet, utána pedig már nem volt, aki szerelje. A meccset a hazai Georgia 45-23-ra nyerte.

A Nebraska Cornhuskers hazai pályán lépett pályára a Southern Miss Golden Eagles ellen. A meccs itt is sima hazai sikert hozott. Karrierje legjobb meccsét játszó Taylor Martinez irányító vezérletével 49-20-ra hozták a találkozót a nebraskaiak. A meccs 100 yardos futását viszont a vendégcsapat játékosa, Tracy Lampley produkálta még az első negyedben. Jól szlalomozott át az ellenfél játékosai között, akiknek esélyük sem volt, hogy megállítsák.



Rovatok