Index Vakbarát Hírportál

50 ezer dollárt fizet, mert megrángatta a bírót

2012.09.26. 20:44

bellichick.jpg

Nem csak a szurkolók, hanem az edzők is megelégelték a bírók teljesítményét a hétvégén, ami Bill Belichick (Patriots), illetve Mike Shanahan (Redskins) edzők esetében "fizikai kontaktussá" fajult (NFL hivatalos közlemény). A különbség az, hogy a szurkolókkal ellentétben nekik ez bizony sokba kerül.

A vasárnapi, 31-30-as Ravens-győzelemmel végződött rangadó után közvetlenül Belichick odament az egyik játékvezetőhöz, néhány percig kiabált vele, ezután történt a fent leírt eset. A liga a mai fegyelmi tárgyaláson "a játékvezető fizikai bántalmazását tiltó szabály megszegése miatt" 50 000 ezer büntette, eltiltást nem kapott.

Ennek az összegnek a felét kell az NFL mindent elnyelő kasszájába beszolgáltatnia Shanahannek. Belichick nem érti, miért mindig vele statuálnak példát (valószínűleg jóban van James Harrisonnal), és elmondta, esze ágában nincs tiszteletlennek tűnni a bírókkal, csupán szerette volna tudni, miért nem nézték vissza a Ravens utolsó pillanatban rúgott, győzelmet hozó mezőnygólját.

forrás: Tojásfoci blog



Rovatok