Index Vakbarát Hírportál

Csapattársa seggéről pattant le a Jets-irányító

2012.11.23. 11:12

sanchezfail.jpg

Mark Sanchez a Darwin-díjra hajt. Máshogy legalábbis nem tudjuk megmagyarázni a New York Jets egyes számú irányítójának szerencsétlenkedését, különös tekintettel a Hálaadás-napi Jets-Patriots meccsen elővezetett mutatványára. Az alábbi videón remekül látszik, hogy Sanchez egy fake handoff után úgy rohan neki fejjel előre a 65-ös számmal játszó Brandon Moore guard seggének, mintha játék közben jött volna rá arra, hogy, élete álma hátulról, sisakkal meghágni egy nagydarab, fekete bőrű férfit.

Moore eléggé zokon vette Sanchez támadását, és bosszúból egyszerűen ráült az irányító fejére, Sanchez pedig bánatában elejtette a labdát, amit Steve Gregory, a New England free safetyje szemfülesen fel is kanalazott, és – az arca ugyan nem látszik, de vélhetően hangosan, kárörvendően röhögve – be is trappolt vele az end zone-ba. A New England Patriots végül, jórészt Sanchez fájdalmas teljesítményének köszönhetően, 49-19 arányban alázta meg a MetLife Stadiumban a New York Jets csapatát.

A Jets az alapszakasz legszórakoztatóbb csapata lett, minden hétre produkálnak valamit a New York-iak. Ha Sanchez éppen nem szerencsétlenkedik a pályán, akkor a csapattársak szegény Tebow-t alázzák különböző lapokban név nélkül, Rex Ryan pedig nemrég az NFL leginkább túlértékelt edzője lett, a futballisták szavazták meg neki a megtisztelő címet. 



Rovatok